espressocafe.ro

sâmbătă, 5 decembrie 2015

Produse cosmetice de lux si un cod de reducere de la Wonderspa

Mos Nicolae a fost tare darnic anul acesta. Mi-a adus o tona de ciocolata si cateva produse de la Wonderspa. O crema anti rid care mi s-a potrivit perfect pe piele, o apa de toaleta putin cam dulce pentru gustul meu (Reine des Coeurs - pentru fetele care vor arome dulci) si o alta apa de toaleta de care m-am indragostit de la prima utilizare (Love Rose- Reminiscence).
Puteti obtine si voi un cod de reducere la gama Bucoliques Tales de Berdoues printr-un simplu like si share al paginii Facebook Wonderspa.
Wonderspa promoveaza si distribuie parfumuri de nisa, cosmetice de lux si accesorii design cu o estetica jet-set care combina elemente de o calitate exceptionala apartinand patrimoniului francez. Marcire Wonderspa sunt Fragonard, Blancrème, Molinard, Berdoues, Savonnerie Bormes, Odyssée des Sens, Galeo & Reminiscence.
Fiecare dintre aceste produse de lux poate fi un cadou excelent de sarbatori, iar codul de reducere de la Wonderspa chiar va face diferenta, sunt convinsa. Spor la cumparaturi si sarbatori fericite va doresc! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu