espressocafe.ro

miercuri, 27 ianuarie 2016

Cum ne imbracam cand calatorim?

In Romania exista mii de bloguri de fashion. Cele mai multe dintre ele trateaza teme interesante si le sunt de un real folos cititoarelor. Din postarile de pe aceste bloguri fetele pot afla ce se poarta in anul 2016, ce fel de creme trebuie sa foloseasca in functie de varsta pe care o au, care sunt cele mai bune parfumuri, cand sa foloseasca anumite farduri si cand nu... Desigur, chiar si asa, informatia tot trebuie filtrata prin gandirea proprie, caci bloggeritele acestea (marea lor majoritate), nu au facut nici o scoala de profil, iar recomandarile lor se bazeaza strict pe propria experienta. Cu toate astea, imi permit si eu sa fac acelasi lucru, fara teama ca voi induce pe cienav in eroare. Incerc sa raman echidistanta si sa nu dau sfaturi doar asa, pentru a ma afla in treaba si a mai umple o pagina de internet. Astazi as vrea sa discut despre un aspect pe care nu l-am intalnit pe alte bloguri, si anume felul in care noi, femeile, ne imbracam atunci cand trebuie sa facem o calatorie lunga, cand circulam cu o masina de transport persoane, cu avionul sau cu autovehiculul proprietate personala. 

Mi s-a intamplat de foarte multe ori sa vad prin aeroporturi, prin statiile de autobuz sau prin parcari fete imbracate mult prea elegant pentru mijlocul de transport cu care urma sa circule. Nu este o greseala facuta numai de fetele tinere. Am observat acelasi lucru si la doamne trecute de 40 - 50 de ani. Nu vreau sa le judec sau sa le critic, ci doar sa le atrag atentia, in speranta ca intelege. Intradevar, este important sa ne imbracam frumos atunci cand iesim pe strada, indiferent daca mergem doar sa cumparam paine sau daca trebuie sa ajungem in celalalt capat al globului pamantesc. Dar totodata trebuie sa tinem cont de mijlocul de transport cu care ne vom deplasa, de durata calatoriei, de conditiile mai mult sau mai putin bune pe care le vom avea pe tot parcursul. Daca stim ca vom merge pana in Italia, Franta, Germania, Olanda sau orice alta tara europeana cu o masina de transport persoane, ca drumul va dura cel putin 30 de ore, ca in tot acest timp vom sta incremenite pe un scaun, chiar nu este cazul sa ne imbracam cu haine albe, cu rochii pline de paiete, cu pantofi care au toc cui si nici nu trebuie sa ne machiem excesiv, mai ales in zilele calduroase.

Cand ne pregatim pentru o calatorie mai lunga, cand stim ca vom avea de petrecut foarte multe ore pe un scaun (fie el de autocar, microbuz, avion...) este de preferat sa ne imbracam lejer. O pereche de blugi, un tricou, o pereche de pantofi comozi, cu talpa plata si doar o urma de machiaj cred ca sunt suficiente daca le purtam cu stil. 

"SC NICKTRANS SRL – Suceava este o societate infiintata in anul 2004.
Obiectul principal de activitate este reprezentat de transportul intern si international de persoane. Firma noastra asigura servicii complete de transport inclusiv rezervari de bilete, asigurari medicale, consultanta, inchirieri de autocare, comercializare de sejururi turistice etc.
Obiectivul nostru este ca dumneavoastra sa ajungeti in siguranta la destinatia dorita, cu maxim de confort".
"NICKTRANS va pune la dispozitie intreaga gama de servicii aferenta unei calatorii fara griji:
rezervari bilete autocar
rezervari bilete avion
asigurari medicale pentru calatorii in strainatate
informatii turistice
comercializarea de produse turistice
– sejur pe litoral
– sejur in statiunile montane
– tratament balneo-medical
– tururi si circuite
– excursii scurte
inchirieri autocare, microbuze, autoturisme"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu