espressocafe.ro

joi, 7 iulie 2016

Aparat aerosoli

Frumusete inseamna in primul rand sanatate. Un om sanatos radiaza, are o stralucire in priviri si o pofta de viata care nu pot fi egalate de nimic. Un om care are grija de sanatatea sa si a familiei sale are permanent in casa un dezinfectant, pansamente sterile, un termometru, o pastila contra durerii, un tensiometru, un aparat cu aerosoli. Aparatul cu aerosoli este util mai ales in cazul copiilor si al batranilor cu probleme. Este foarte usor de manevrat si foarte eficient in tratarea cailor respiratorii. De asemenea, acest aparat cu aerosoli (Aparat aerosoli cu compresor Laica NE2003) se potriveste oricarui tip de medicament recomandat de catre medic pentru tratarea bolilor precum: bronsita, sinuzita, raceala sau alergie. 
Ce inseamna, de fapt, un aparat aerosoli? Este aparatul care transforma medicametele din forma lichida in vapori, facand mai usoara inhalarea lor, mai ales in cazul copiilor. Aparatul cu aerosoli cu compresor Laica NE2003 are inclus in pachet atat masca pentru adulti, cat si pentru copii. Poate fi comandat la un pret mic de AICI





Mie mi se pare a fi un aparat foarte ieftin si sunt convinsa ca orice mama va aprecia cum se cuvine beneficiile pe care le aduce. Este ideal pentru tratamentul facut acasa deoarece trasnforma rapid medicamentele lichide in particule foarte fine, usor de inhalat.

Trebuie sa stiti ca aparatul Laica NE2003 este in conformitate cu directiva 93/42/EEC pentru “dispozitive medicale”. Este fabricat in Italia. 

Alimentarea aparatului de aerosoli se face la priza.

Eu am avut ocazia de a vedea cum functioneaza un aparat aerosoli chiar in Italia, la mama unei prietene. Aceasta suferea de Parkinson si cu greu mai putea inghiti medicamentele. Din acest motiv i-au cumparat un aparat cu aerosoli si au invatat-o cum sa accepte masca pentru a putea inhala medicamentele. 

Recomandarea mea este sa explicati cu rabdare batranilor care sunt avantajele aduse de un aparat cu aerosoli si sa convingeti copiii ca nu vor pati nimic daca vor sta cateva minute cu masca la nasuc. Puteti, de exemplu, sa transformati totul in joaca, sa le spuneti ca se vor juca de-a razboiul si ei vor fi soldatii care vor purta masca. E simplu pentru mamicile care au rabdare si vor tot ce este mai bun pentru copiii lor. 

Daca ati utilizat aparat cu aerosoli, va rog sa ne povestiti intr-un comentariu experienta voastra. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu