espressocafe.ro

duminică, 10 iulie 2016

Ochelari de soare pentru femei

Ochelarii de soare - moft sau necesitate?

Mi-am imaginat mereu ca toti ochelarii de soare sunt la fel, probabil din cauza ca nu am avut de-a lungul vremii decat vreo trei perechi, toate de cea mai proasta calitate posibila, cumparate de prin obor, din magazinele pline de chinezarii, de la tarabele din piata... Ii purtam la ochi vara pentru a ma feri de razele soarelui si ma miram ca nu aveau aproape nici un efect. Tot imi lacrimau ochii, tot ma simteam orbita daca priveam spre cer, ba chiar vedeam totul in culori nenaturale. Auzind ca unii oameni cumpara numai ochelari de soare cu diverse filtre de protectie, cu lentile polarizate si mai ales cu bani multi, credeam ca sunt numai mofturi de bogatasi. 
Abia cand am pus pentru prima data la ochi o pereche de ochelari de soare scumpi, dotati cu diverse filtre de protectie, am observat care este diferenta dintre ei si plasticul pe care il purtam eu. Cu ochelari de soare cu filtru uv 100 % ma puteam uita la soare fara sa imi lacrimeze ochii. Il vedeam alb, cuminte, asa cum se vede cand este eclipsa. Culorile erau clare, naturale, iar ochii nu imi mai oboseau deloc. 
Concluzia? Ochelarii de soare nu sunt un moft, ci o necesitate, mai ales ca in ultimii ani soarele parca a devenit tot mai periculos pentru om. 

Ochelari de soare pentru femei

Multe femei, atunci cand isi cumpera ochelarii de soare, prefera sa aleaga in functie de forma si culoarea ramei,
fara sa mai tina cont si de alte aspecte, mai importante. Daca le sta bine cu ei si ramele si lentilele se asorteaza la tinuta, fetele si femeile se lasa usor pacalite, mai ales daca isi pot cumpara o rochie de plaja, un costum de baie, o pereche de sandale sau un epilator cu diferenta de bani ramasa. Total gresit, doamnelor si domnisoarelor!
Ochelarii de soare pentru femei se aleg in primul rand in functie de avantajele pe care le aduc purtatoarei. Ochelarii de soare trebuie sa protejeze ochii de soare, sa se potriveasca formei fetei, sa nu oboseasca ochii.  Atunci cand alegem ochelarii de soare, verificam intotdeauna filtrele de protectie de care acestia dispun si acuitatea vizuala a lentilei, 
Sa nu va uitati la pret, doamnelor si domnisoarelor! Ochelarii de soare de calitate, chiar daca sunt aparuti in anul 2016, nu se demodeaza prea usor si pot fi purtati atat vara, cat si in restul anotimpurilor. Exista magazine online unde varietatea modelelor de ochelari de soare va poate face sa nu stiti ce sa alegeti.
 Important este sa tineti cont de aspectele esentiale, in ordinea care urmeaza:

-ochelarii de soare trebuie sa aiba filtre de protectie bune, care sa fereasca ochii de razele uv. 
-ochelarii de soare trebuie sa ofere o acuitate vizuala cat mai buna
-ochelarii de soare trebuie sa aiba o forma potrivita formei fetei

Modele de ochelari de soare

Ochelari de soare pentru femei se gasesc din belsug. Cum stim care model ni se potriveste mai bine? 
Ochelarii de soare pentru femei nu sunt numai un accesoriu la moda, care trebuie asortat la tinuta, ci in primul rand o protectie costra soarelui, deci un mod de a ne mentine sanatoase, cu ochi luminosi, fara riduri cauzate de impulsul de a strange ochii. 
Expunerea prelungita la actiunea daunatoare a razelor ultraviolete poate duce la degradarea sanatatii ochiului, cauzand aparitia cataractei si chiar a bolilor degenerative ale retinei. 
Ochelarii de soare cu lentile polarizate impiedica lumina stralucitoare reflectata de anumite suprafete sa deranjeze ochiul. Acestea sunt recomandate in special soferilor. 

Am selectat cateva modele de ochelari de soare pentru femei (desi aceste modele sunt unisex) potrivite atat de timp de vara, cat si pentru zilele de iarna cand zapada orbitoare deranjeaza ochii. Puteti comanda ochelari de soare de AICI










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu