espressocafe.ro

luni, 10 octombrie 2016

Rochii de seara elegante

Pe acest blog de fashion am scris de cateva ori despre rochii, insa am dorit sa fac un articol separat pentru a va prezenta oferta cu rochii de seara elegante de la DressBox.ro, deoarece acolo am vazut modele absolut fantastice si, in plus, faptul ca aceste rochii de seara elegante pot fi inchiriate in numai cativa pasi ma face sa cred ca multe dintre cititoarele mele se vor bucura. Este suficient sa intrati pe site-ul recomandat de mine mai sus, sa va alegeti modelul preferat derochie, sa verificati daca exista marimea de care aveti nevoie, sa o inchiriati pentru patru zile in perioada cand aveti nevoie de ea (indiferent care ar fi aceasta perioada), apoi sa asteptati ca rochia sa va vina direct acasa la data aleasa de voi. O purtati cu mandrie, eleganta si placere la evenimentul pentru care v-ati pregatit, iar in a patra zi de inchiriere o trimiteti inapoi prin curier la firma. Nu este nevoie sa o curatati. De acest lucru se va ocupa chiar firma. 

Dar sa vedem ce este cu aceste rochii de seara elegante, ca sa inteleaga toata lumea de ce merita sa inchiriezi o asemenea tinuta pentru evenimente importante. In spatele firmei DRESSBOX se afla o echipa de profesionisti care se implica permanent cu daruire si pricepere pentru ca orice clienta sa fie multumita de felul in care arata, sa se simta precum o regina sau o vedeta. Aceste rochii de seara elegante sunt potrivite pentru a fi purtate la orice fel de eveniment sau petrecere - o nunta, un botez, o petrecere business, o gala black-tie sau chiar o noapte in club. Pe site-ul DRESSBOX veti gasi peste 1200 de modele de rochii de seara elegante din care sa o alegeti pe cea mai potrivita.




"Prin acest serviciu nou am atras atentia a numeroase vedete din showbiz-ul romanesc precum Jojo, Alecsandra Stoicescu, Lili Sandu, Elena Gheorghe, Andreea Berecleanu sau Andreea Marin, care au ales sa colaboreze cu noi si sa poarte rochiile noastre la diferite evenimente mondene sau show-uri televizate. Te invitam si pe tine sa faci o incursiune in lumea celor mai prestigioase case de moda, precum Dior, Prada, Valentino, Gucci, Versace, Alexander McQueen, Oscar de la Renta sau Blumarine. Te asteptam in showroom-ul nostru din Bucuresti, pe Bulevardul Dacia 78, unde vei fi intampinata de stilisti pasionati, care te vor ajuta sa gasesti de fiecare data rochia perfecta. Pentru informatii, programari sau pur si simplu ca sa ne cunosti, ne poti contacta la numarul de telefon 0737.377.269."

"Ne-am propus si am reusit sa-i aducem mai aproape de lumea modei de pe covorul rosu si de pe podiumurile lumii pe cei care pana acum doar visau sa poarte creatiile purtate de vedete. Astfel, pana in prezent mii de cliente ne-au ales pentru a le ajuta sa stralucesca in momentele speciale din viata lor si le multumim pentru increderea acordata si pentru aprecieri". 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu