espressocafe.ro

miercuri, 28 decembrie 2016

Cursuri si Tabere de Ski 2016

Cursuri si Tabere de Ski 2016 au fost, iar anul viitor, in 2017, vor fi altele. Tot ce trebuie sa faca persoanele care doresc sa beneficieze de Cursuri de ski in Romania sau de tabere ski pentru copii este sa intre pe site-ul Aventurio.ro. Vor gasi acolo absolut toate detaliile si informatiile de care ar putea avea nevoie pentru a se lamuri ca e un lucru cum nu s-a mai facut pe la noi, un lucru pe care eu il apreciez maxim, caci tare mi-ar placea sa stiu ca adultii fac si altceva in afara de a sta pe facebook si a se certa din toate nimicurile, dar mai ales tare mi-ar placea sa vad ca parintii le ofera copiilor alternative de petrecere a timpului liber. Ei bine, pe site-ul Aventurio.ro am descoperit ca parintii le pot oferi copiilor posibilitatea de a primi cursuri de ski, dar si diverse ateliere de dezvoltare personala in cadrul unor tabere de ski deosebite (vor fi activitati aflate sub semnul cuvintelor creativitate, mestesugarit, comunicare). Noi ne-am interesat pentru nepotii sotului meu, caci ni se pare un lucru nemaipomenit sa ii stim intr-o tabara altfel, sa stim ca fac un curs de ski, ca invata sa socializeze cu tineri din toate colturile tarii, ca fac si altceva in afara de jocuri pe calculator sau tableta. 

Daca aveti posibilitatea de a va trimite copiii in tabere ski, nu ezitati nici macar o clipa. Aceste tabere ii vor ajuta sa se cunoasca mai bine, le vor trezi la viata abilitati pe care acum poate nici nu banuiti ca le au, ii vor ajuta sa vada lumea cu alti ochi si, nu in ultimul rand, vor face ca aceste cursuri de ski sa le ramana in memorie ca fiind unele dintre cele mai frumoase perioade ale copilariei. Cursuri de ski in Romania eu nu stiu sa se mai faca si prin alte parti, asa ca va recomand cu caldura Aventurio.ro, locul unde incepe totul, locul magic ce duce spre tabere ski, spre distractie, spre cunoastere a lumii si a sinelui. Un curs de ski va ajuta copilul sa isi dea seama care ii sunt limitele, cat de mare ii este curajul, dar ii va fi de folos si prin faptul ca isi va face noi prieteni, isi va diminua dependenta fata de parinti, va deveni mai responsabil, isi va imbunatati diverse abilitati, iar la final se va bucura de o petrecere la care se vor imparti inclusiv premii si medalii. 

"Instructorii sunt atestati de catre FRSB (Federatia Romana de Schi si Biatlon) si sunt membri ai ANSSR (Asociatia Nationala a Scolilor de Schi) si ANMSR (Asociatia Nationala a Monitorilor de Schi)." 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu