espressocafe.ro

luni, 27 martie 2017

Camasi barbatesti

Cand am deschis acest blog de fashion, nu stiam sigur ce vreau sa fac cu el, insa pe masura ce am scris articole am inteles un lucru: mi-ar placea sa pot fi de folos oamenilor, sa le sugerez femeilor anumite lucruri in legatura cu felul in care ar fi frumos sa se imbrace pentru a prezenta o imagine eleganta, dar si sa imi indrum cititorii catre magazinele online de unde isi pot cumpara cele mai bune produse la cele mai mici preturi. De exemplu, in acest articol doresc sa va recomand niste camasi barbatesti deosebite, realizate din tesaturi care au fost produse de catre firme de renume: Tessitura Monti, Cotonificio Albini etc. Pana la urma, si barbatii trebuie sa tina cont de felul in care se imbraca, deoarece prin tinuta lor pot impune respect, pot dovedi ca sunt atenti la detalii, ca au bun gust si stiu ce inseamna eleganta. Nu cred ca exista barbat in tara noastra, fie el sarac sau bogat, fie casatorit sau burlac, care sa nu aiba in sifonier camasi barbatesti pentru viata de zi cu zi sau macar pentru anumite ocazii speciale (nunta, botez, sarbatori de peste an, zile onomastice, aniversari etc).


Gentlemen`s Corner este locul de unde doamnele pot cumpara camasi barbatesti pentru a le oferi sotilor sau de unde orice domn isi poate comanda singur lucrurile care ii plac. O garderoba reinnoita periodic este o garderoba proaspata, eleganta, care urmeaza cele mai noi trenduri sau care ramane in zona clasica. In magazinul online pe care il recomand puteti gasi camasi barbatesti in diferite modele si pentru diferite ocazii: camasi barbatesti premium, business, de gala sau casual. Unele au croiala clasica si eu as recomanda ca fiecare barbat sa detina macar o asemenea camasa, caci modelul lor nu se demodeaza de azi pe maine. Altele sunt in trendul anului 2017 si au cautare in general la barbatii foarte tineri, dupa cum este si firesc. 

Daca doriti camasi Gentlemen`s Corner pentru barbati, ati ajuns in locul potrivit. Cu un singur clic pe linkul de mai sus descoperiti o oferta foarte bogata, astfel incat chiar si cel mai pretentios barbat sa isi poata alege camasa potrivita gusturilor si nevoilor sale: camasi cu dungi fine sau uni, tailor fit, camasi barbatesti slim fit, cu guler clasic englezesc, cu guler deschis sau cu guler in stil italian. Daca doriti camasi barbatesti pentru a le oferi cadou, trebuie sa stiti ca acestea vin ambalate in cutii negre foarte elegante. De asemenea, apeland la Gentlemen`s Corner, aveti posibilitatea de a solicita confectionarea camasilor barbatesti la comanda, special lucrate pe gustul si conformatia purtatorului. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu