vineri, 12 mai 2017

Portofele de dama din piele

De la mama mea am invatat, inca de cand eram foarte mica, lucruri simple, dar de bun simt si cu adevarat practice. De exemplu, imi vine acum in minte momentul in care mama mi-a spus ca femeile trebuie sa aiba permanent genti la ele, ca in genti trebuie sa existe portofele dama, chiar daca femeile nu au un ban in ele, ca este absolut necesar ca, pe langa trusa de machiaj si portofel, in geanta femeii sa fie intotdeauna servetele, hartie igienica, tampoane si o plasa, caci aceste mici lucrusoare le sunt indispensabile doamnelor si domnisoarelor. I-am urmat mereu sfatul si m-as bucura sa aflu ca tinerele fete care imi citesc blogul urmeaza, la randul lor, aceste sfaturi de bun simt. 

Desigur, de preferat ar fi ca toate sa avem portofele dama piele, caci sunt elegante, fac impresie buna si mai ales sunt foarte rezistente, nu se strica, nu se degradeaza in cateva zile, asa cum se intampla cu alte tipuri de portofele. Vreau sa va spun ca, pe vremuri, femeile isi cumparau portofele
care sa aiba compatiment pentru maruntis, caci era foarte utilizat, banii treceau repede din mana in mana. Astazi lucrurile sunt mult schimbate, motiv pentru care femeile isi aleg portofele dama din piele care sa aiba in primul rand compartimente pentru carduri, caci toate avem card de salariu, card la magazine, card la farmacii, carduri de fidelitate etc, adica tot atatea motive sa alegem portofele bine compartimentate si, de ce nu? in culori aprinse, vesele, care sa ne dea o stare de bine.

Daca va doriti un portofel dama de buna calitate si la un pret rezonabil, sfatul meu sincer este sa intrati in magazinul online Adona.ro, locul unde veti gasi o multitudine de modele de portofele de dama din piele, bine lucrate, multe dintre ele avand forma unei posete. Veti gasi acolo atat portofele din piele naturala, cat si portofele din piele ecologica, veti gasi aproape orice model de portofel doriti. Toate sunt elegante, moderne, ieftine si de calitate, asa ca greu abia acum incepe: pe care dintre ele sa il alegem? :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu