espressocafe.ro

joi, 7 septembrie 2017

Joe Weider si concentratele proteice

Pana acum cateva zile, daca m-ar fi intrebat cineva cine a fost Joe Weider, as fi cascat ochii mari, apoi probabil asfi ridicat din umeri, in semn de nestiinta. Astazi le pot spune celor care sunt in aceeasi situatie ca a fost fondatorul Federatiei Internationale a Culturistilor, creator al concursurilor deja celebre Mr. Olympia si Ms. Olympia, dar si un promotor de baza al culturismului ca disciplina sportiva moderna. El este cel care a atras atentia asupra importantei pe care nutritia o are in practicarea acestui sport.

Tocmai de aceea a luptat pentru a introduce o linie superioara de aparate pentru antrenamente, dar cred ca foarte interesant este de amintit faptul ca s-a preocupat indeaproape de diverse suplimente nutritive (amintesc aici inclusiv concentratele proteice)
, astfel incat sportivii sa se poata bucura de rezultatele muncii lor si sa ramana sanatosi in ciuda eforturilor pe care aceasta disciplina sportiva le presupune.


Trebuie mentionat si faptul ca Joe Weider a primit numeroase aprecieri si distinctii pentru intreaga sa activitate, ca si pentru ca a militat permanent pentru o viata cat mai activa si mai sanatoasa, pentru ca a influentat vietile tinerilor, facandu-i sa inteleaga cat este de important sa faca sport si sa duca un trai sanatos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu