sâmbătă, 10 martie 2018

Ce inseamna videochat

Daca tot am discutat mai devreme despre ce inseamna videochat in opinia unei colege de munca pe care o am aici, in Scotia, iata ca am deschis de curiozitate un site de specialitate si m-am informat, ca sa fiu pe deplin pusa in tema. Acum, ca stiu mai multe, prefer sa scriu pe blog, sa le fiu si altora de folos si sa ii ajut sa vada mai clar, sa nu se mai faca de rusine la serviciu, cand le trece prin cap sa vorbeasca neintrebati despre subiecte care nu le sunt la indemana. Pentru cei care se intreaba ce inseamna videochat, voi reda aici definitia sa exacta, si anume ca videochatul este o forma de comunica virtuala pentru care sunt necesare numai un computer care sa fie conectat la internet si o camera video cat mai performanta. Odata cu dezvoltarea tehnologiei, se dezvolta din ce in ce mai tare si acest mod rapid de a comunica.

Cand spunem videochat, spunem de fapt comunicare intre persoane care se pot afla chiar si la mii de kilometri una de cealalta, caci convorbirile se pot desfasura la nivel international fara nici un fel de piedica. Sunt atat de multe teme de discutii care pot fi abordate in cadrul unei conversatii, incat doar timpul poate fi un impediment in calea intalnirilor virtuale intre doi oameni. Dar videochatul
, in ciuda parerii pe care o au multi oameni, poate fi de doua tipuri: care sa aiba continut non-adult si continut adult. Fetele care opteaza pentru videochat trebuie sa stie ca au optiunea de a face doar conversatii pe teme fara legatura cu erotismul, daca firea lor sau principiile nu le permit sa dea frau liber comportamentului. Se poate discuta despre orice, de la moda la politica, de la sanatate la muzica si tot asa. Fireste, este nevoie de cunostinte solide de limba engleza, caci e greu sa castigi bani daca nu captezi atentia interlocutorului.

In cadrul sectiunii pentru adulti, persoanele care lucreaza pot castiga mai multi bani, se pot exprima mai liber si au libertatea de a alege cu cine sa discute si cu cine nu. Pana la urma, videochat inseamna sa poti pastra pentru o perioada cat mai lunga de timp o conversatie, astfel incat sa poti castiga cat mai multi bani, iar pentru asta este nevoie sa cunosti bine o limba de circulatie internationala, sa te ingrijesti pentru a arata cat mai placut, sa poti purta o conversatie cu orice persoana, sa ramai deschis la nou si sa faci interlocutorul sa isi doreasca sa revina.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu