sâmbătă, 10 martie 2018

Videochat

Scriam mai devreme pe unul dintre blogurile mele despre faptul ca multi oameni nici macar nu stiu ce inseamna videochat si imediat dupa aceea mi-am amintit de o colega de munca a carei afirmatie ne-a facut sa radem in hohote la una dntre pauze. Stateam afara, la locul de fumat, cand pe poarta a intra o doamna imbracata in fusta, pantofi sport si bluza de trening. Colega noastra a mustacit si apoi a spus in soapta: parca ar face videochat, asa e imbracata cucoana asta. Noi, fireste, am inceput sa radem, caci nu ne puteam imagina cum o femeie de varsta a doua imbracata ca pentru stadion ar putea face videochat. Poate ca ma insel, deoarece nici eu nu stiu foarte multe despre modelele de videochat, insa in imaginatia mea, fetele care aleg acest drum au mare grija de corpul lor, de la felul in care se tund si se machiaza si pana la felul in care se imbraca, vorbesc, se misca etc.

Pana la urma, este vorba despre o meserie in care fata vinde chiar imaginea sa si, daca nu arata clipa de clipa impecabil, nu vad cine ar fi dispus sa dea un ban pentru a o vedea sau a sta de vorba cu ea. Sa ne gandim numai la faptul ca fetele care fac videochat in conditii bune
detin un contract de munca, au in spate echipe de oameni care se ocupa de make up, de sedinte foto si video, ba chiar sunt ajutate sa invete limbi straine de circulatie internationala (franceza, engleza...). Din cate am discutat cu colegii mei de serviciu, am observat ca si ei gandesc la fel ca mine. E clar ca nu poti arunca pe tine orice zdreanta de haina, nu poti iesi la vederea lumii nepieptanata si nemachiata, dar in acelasi timp sa ai pretentia de a face videochat. In aceasta meserie cred ca e important cum arata pana si elasticul de par sau inelul de pe deget.

Chiar mi-as dori sa aflu de la cititoarele mele pareri. Voi cum credeti ca arata, se imbraca si se poarta o fata care a ales sa faca videochat? Ce criterii credeti ca ar trebui sa indeplineasca o fata pentru a practica respectiva meserie cu succes?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu