espressocafe.ro

duminică, 21 octombrie 2018

Eleganta inelelor


Orice femeie are o pasiune pentru inele. Cu cat avem mai multe, cu atat ne simtim mai bine si mai increzatoare in fortele proprii. Dar asta nu este tot. De cate ori, nu ati remarcat femei avand degetele pline cu inele de diferite modele si dimensiuni. In prezent, inelele sunt un accesoriu care dau frumusete si eleganta mainilor. Bijuteriile si, in mod special, inele au fost purtate din cele mai vechi timpuri. Dar regulile de eticheta ale acestor podoabe nu sunt cunoscute de toate femeile. In cazul nostru, al doamnelor si domnisoarelor, numarul de inele de la o mana nu ar trebui sa depaseasca  doua sau trei exemplare.
In cazul in care o femeie este casatorita, ea poate avea un inel de logodna, verigheta si la alegere inca un inel. Femeile care poarta mai mult de trei inele, dau dovada de prost gust.
O alta regula se refera la degetele pe care se pot purta inelele si modelele pentru fiecare deget in parte. Pentru degetul mic este recomandat sa se poarte un inel simplu, ingust. Degetul inelar este pentru vergheta, mijlociul pentru inele mari, cu pietre, degetul aratator pentru inele subtiri, cu pietre de marimi medii, pe degetul mare, daca vreti sa purtati ceva, trebuie sa optati pentru un inel masiv, fara pietre sau alte ornamente.
De asemenea, depinde si de forma mainii, daca degete sunt lungi, groase, subtri, etc. Daca mana ta este cu degete mai groase cel mai bine merg inelele cu pietre ovale si forme geometrice. Dar daca ai o mana cu degete subtiri? Atunci cel mai bine ar fi sa porti inele dama cu piatra rotunda. In cazul in care degetele tale sunt lungi, ar trebui sa porti inele subtiri, delicate. Daca ai degete foarte subtiri, inelele cu pietre mici sau fara pietre sunt cele recomandate.
Daca persoana este tanara, sunt recomandate inelele subtiri, deoarece scot in evidenta finetea pielii si gingasia mainii. Ce ne facem daca o persoana este mai in varsta? Ea ar trebui sa poarte inele? Desigur ca poate. Persoanele varstnice pot purta inele mari, cu pietre, si astfel distrag atentia de la pielea mainii.
Indiferent de varsta, noi femeile ne facem un stil propriu, incercand sa determinam, cu precizie ce efect dorim sa realizam. Daca nu stii inca ce inele ti se potrivesc, intra pe site-ul ioana-preda.ro. Sigur te vei inspira si vei invata sa-ti creezi propriul stil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu