espressocafe.ro

miercuri, 25 noiembrie 2015

10 idei de cadouri pentru femei

Idei de cadouri pentru femei de nota 10


In foarte scurt timp vom intra in luna cadourilor si din nou domnii se vor intreba ce ar putea sa ofere doamnelor. Vor cauta pe internet 10 idei de cadouri pentru femei, iar eu sper sa ajunga aici, sa poata citi recomandarile mele.

espressocafe.ro

Incerc sa fac o selectie riguroasa, pentru a putea multumi toate gusturile si toate buzunarele. Ca sa aflati detalii despre toate aceste idei de cadouri pentru femei este destul sa dati clic pe linkurile din articol pentru a ajunge la magazinele de unde pot fi cumparate.

10 idei de cadouri pentru femei



1. Rochie verde casual/sport ce poate fi purtata in orice anotimp. Am una identica acasa si sunt tare multumita de ea. Se petrece frumos pe corp, e foarte lejera si are un aer deosebit de interesant. O puteti comanda de pe pagina de facebook Bucurisme.

AICI veti gasi multe alte produse si fiecare dintre ele reprezinta o posibila idee de cadou pentru femei (rochie, fusta scurta, cardigan, poncho asimetric, bandane...). 


10 idei de cadouri pentru femei

2. Lenjerie intima sexy, in care femeia sa se simta ca o zeita rasfatata de mama natura si de barbat, sa aiba incredere in ea si in frumusetea ei naturala. Desigur, domnii care vor alege aceasta idee de cadou pentru femei vor avea partea lor de bucurie mai tarziu, dupa cum bine va dati seama... :)

10 idei de cadouri pentru femei

3. Produsele cosmetice nu lipsesc nici unei femei, asa ca puteti alege din 1001 cosmetice pe cele potrivite. Daca nu stiti care sunt acelea, incercati sa fiti pentru o zi detectivi. Va fi distractiv, educativ si va aduce o mare bucurie femeii din viata voastra. 


4. Produse pentru infrumusetarea casei. Cu ele nu veti da gres niciodata. Ce femeie nu isi doreste sa aiba casa frumoasa, sa aiba diverse accesorii usor de folosit, sa aiba lucruri pe care nu le au si prietenele ei? Recomandarea mea? Pături si fete de perna tricotate! Se potrivesc oricarui decor, sunt usor de intretinut si mai ales uimitor de frumoase. 


5. La acest punct aveam de gand sa mai recomand o rochie ieftina si eleganta, insa intrand pe site-ul care o comercializeaza, mi-a venit o noua idee. Domnilor, ce ar fi sa indrazniti mai mult? Poate ca a sosit momentul sa ii oferiti doamnei voastre o salopeta eleganta de dama care sa ii puna corpul in valoare, care sa ascunda micile imperfectiuni si care sa fie cu adevarat ieftina.

Atat rochii ieftine si elegante, cat si salopete de dama gasiti AICI


6. Daca stiti ca doamna voastra este o femeie pretentioasa, incercati sa ii oferiti cosmetice bio. Aici recomand uleiul de argan. Nu da gres! Este un produs pe care orice femeie care se respecta il are sau ar trebui sa il aiba in baie. 


7. E totusi anul 2020. O idee buna ar fi sa oferiti cadou femeilor produse de fitness. Iata o bratara electronica interesanta, care va impresiona cu siguranta si care se va dovedi a fi foarte utila.

espressocafe.ro

8. O statie de calcat care are atat calcare orizontala, cat si calcare verticala cu abur. O minune, din punctul meu de vedere. Poate ca la prima vedere vi se pare o idee mai putin interesanta, insa trebuie sa va ganditi ca unele femei prefera cadouri practice, pe care sa le foloseasca o viata intreaga. 


9. Carti! Domnilor, ideea de a oferi cadou carti este veche si, in acelasi timp, dureros de actuala. Lectura imbogateste sufletul, deschide mintea, aduce bucurie. In aceasta perioada puteti gasi carti foarte ieftine, asa ca profitati de ocazie!

10 idei de cadouri pentru femei

10. Indiferent cate idei de cadouri pentru femei veti mai gasi pe internet, nu uitati florile! Nici un cadou nu este complet fara ele. Nu cred ca mai este cazul sa insir motivele pentru care barbatii ofera flori femeilor, nu-i asa, domnilor? Iata mai jos un elegant aranjament floral cu dantela.

10 idei de cadouri pentru femei

Indiferent daca veti alege sa ii oferiti doamnei voastre o rochie, o lenjerie intima, o carte sau un parfum, eu va doresc numai bine! :)

10 idei de cadouri pentru femei

Puteti citi mai multe despre ceea ce le place femeilor aici:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu