espressocafe.ro

marți, 12 iulie 2016

Rochii ieftine - un tipar, o tinuta, un cod vestimentar

Nu exista un tipar anume pentru toate femeile. Autorul unui blog de fashion nu trebuie sa spuna nimanui cu ce sa se imbrace. Fiecare femeie are propriul sau stil si, daca nu il are, se poate inspira din ceea ce cumpara si imbraca alte doamne sau domnisoare. In plus, nu orice tip de imbracaminte se potriveste oricui.

Unele femei poarta intreaga vara rochii de plaja, altele aleg intotdeauna numai rochii elegante, de ocazie. Sa nu uitam ca o rochie sta intr-un fel pe o femeie slaba si in alt fel pe o femeie plinuta. Sunt multe aspecte de care trebuie sa tinem cont atunci cand cumparam imbracaminte, dar cel mai mult trebuie sa tinem cont de ceea ce suntem, de locul in care mergem, de felul in care o rochie ne pune sau nu in valoare ceea ce avem mai frumos.

Se spune ca o femeie ar trebui sa aiba o tinuta pentru fiecare ocazie. Eu cunosc femei care nu au foarte multe obiecte vestimentare, dar stiu sa le imbine in asa fel incat sa para mereu ca poarta ceva nou, modern. Desigur, la acest aspect contribuie si atitudinea, si accesoriile folosite.

Rochii ieftine - un tipar, o tinuta, un cod vestimentar


Se mai spune ca ar exista si un cod vestimentar. Da, probabil ca e destul de aiurea sa mergi la o nunta imbracata in blugi, la fel cum aiurea este sa mergi la pescuit in rochie de seara. Dar cunosc oameni care nu se impiedica de aceste coduri vestimentare, ci se imbraca intotdeauna in hainele cu care se simt bine. Acest lucru este posibil atunci unde omul e increzator in fortele sale, in eleganta sa naturala, in sine.

Doamnelor, daca aveti destula incredere in voi, va puteti imbraca oricum doriti, fara sa tineti cont de vreun tipar, de tinuta vestimentara purtata de altele, de vreun cod vestimentar.
Daca simtiti ca o rochie va ajuta sa fiti mai increzatoare, atunci alegeti o rochie cu model clasic, una care sa fie la fel de potrivita la birou, la cumparaturi, la o nunta sau la vreun eveniment monden.

Exista cateva site-uri care vand rochii ieftine si tare frumoase, model clasic, casual, decent.



DyFashion.ro


DyFashion.ro

Mycloset.ro

Mycloset.ro

1001 Cosmetice

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu