espressocafe.ro

miercuri, 11 noiembrie 2020

Febra cumparaturilor de black friday si luna cadourilor

Odata cu black friday 2020 (care in Romania incepe mult mai devreme anul acesta), oamenii intra in febra cumparaturilor. Toti vor sa prinda cele mai bune oferte la produsele care ii intereseaza. Va urma apoi luna cadourilor, cand parintii alearga dupa daruri pe care Mos Craciun sa le puna sub brad. 

Indragostitii pregatesc diverse cadouri pentru parteneri, in functie de gusturile fiecaruia. Femeile vor rochii de seara lungi pentru revelion, dar si incaltaminte de dama potrivita acestui eveniment. 

Toata lumea vrea haine moderne, preturi mici, livrare rapida si, in general, calitate a produselor si serviciilor. E firesc, as spune. Dai un ban si vrei sa primesti tot ce este mai bun. Fie ca le cumparam pentru noi, fie ca vrem sa le oferim altora, produsele comandate trebuie sa indeplineasca toate cerintele societatii moderne. 

Problema este ca uneori nu stim ce am putea oferi celor dragi, in asa fel incat sa fie incantati de darurile noastre. Va puteti inspira din articolul 10 idei de cadouri pentru femei. Sau va puteti gandi la pasiunile si nevoile pe care persoana draga le are. Pentru fetite e mai simplu: iata aici un articol despre rochite elegante pentru fetite si copii. 

Pentru partenera de cuplu puteti chiar sa comandati lenjerie intima sexy, dar numai in cazul in care stiti sigur ca nu deranjati. Altfel, rezumati-va la a cumpara sosete scurte dama

Am sa va spun, in cateva cuvinte, care sunt planurile mele de cumparaturi pentru black friday si luna cadourilor. Nu cred ca le voi putea pune pe toate in practica, deoarece pentru fiul meu caut un lucru anume de doua luni si nu reusesc sa gasesc. In rest, stiu exact ce vreau sa cumpar si de unde. 

Sotului vreau sa ii cumpar un ceas elegant. Pentru mine vreau o rochie, insa modelul care imi place nu exista decat in marimi mari, iar eu sunt mai degraba slaba (puteti vedea rochia daca dati clic pe linkul de mai sus, cel asezat pe cuvintele haine moderne, preturi mici. 

Pentru nepot vreau sa comand un hanorac modern. Pentru ca este pandemie si stam mult in casa din cauza ca in UK avem lockdown partial chiar in acest moment si nu se stie ce va mai urma, planuiesc sa cumpar cateva jocuri de societate cu care sa ne petrecem timpul in perioada sarbatorilor de iarna. 

Voi aveti deja planuri de cumparaturi pentru finalul acestui an? Sau inca mai sunteti in cautarea ideilor de cadouri pentru iubita, soacra, prieteni, copii, sot si asa mai departe? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu